malas mandi

Mengandung anak pertama nie paling malas nk mandi. Ade ke macam i?tapi buat details scan anak perempuan. Macam2 kan.

28 Balas

Ya Allah sy 1 hari 3 4x mndi.. Sekali mndi 30 minit.. Pn rasa xckop.. Sbb panas cuaca skrg.. Bab berhias tgk mood.. Klo bdn letih mmng mls nk makeup.. Klo x hari2 makeup cntik2.. Sbb ble ngandung ni tgk muka mcm sememeh jek.. Xmcm dlu comelll jek😂

Sy pun cmtu. Awl2 tu malas yarabbi mandi sampai en suami bahan sy🤣 katenye tk bazir air tu klau mandi. Kdg g kje pun, tk mandi😅 nak2 musim hujan. Berani tk mandi g kje sbb kt ofis sejuk gila n tkde bau2 bdn la😁

Saya mandi ok mcm biasa tp tak suka sabun bdn n shampoo rambut... Bau wangi2 pon tak suka... Bau deodorant sendiri pon pening... Hihihi

Betul sama. Malas betoi nak mnd masa awal dulu. Ada hari xmnd jgk. Tapi Bila hujung2 dah 8 bulan ni akan ok mnd mcm biasa balik

Sy first time prgnnt .. tpi xtahu jantina lagi .. mmg ye mls sgt nk mndi .. rasa nak baringg je ... Mls nk buat apa2 ..

Awl trimester malas nk mndi plus dgn slekeh x nk bmake-up😂msuk second trimester alhamdulillah mood normal balik.

Saya masa pregnant walau rasa malas tu tetap mandi juga. Kalau tak mau busuk satu pejabat. Hihi 🤭😂

Sy pn malas nk mndy brsiap n kemas umh.. rse nk baring je... mkin bsar perut mkin malas.. scan bby boy

Saya pulak terlebih rajin mandi. Sebab memanjang panas. Sampai kering kulit asyik bersabun je

Hahaa....sy pun malas yg amat..,dhla malas Mandi lps Tu selekeh mood nk melawa semua X ada..