hadiah terindah

menangis saya dlm toilet bila first time cek naik double line.. memang hadiah yg terindah sbb birthday saya 30 jun ni.. doakan saya dan kandungan sihat yea.. tq mommy semua🥰 ttc 1 tahun 3 bulan

hadiah terindah
21 Balas

Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah. Happy becoming birthday mommy. Jaga kandungan. Semoga Allah permudahkan segala urusan dan diberikan kesihatan yang berpanjangan kepada mommy dan baby 💞

Tahniah sis... Tumpang senyum lebar jugak ni👏👏👏👏👏

Congrats sister,advanced happiest happy birthday sister tc of u

alhamdulillah...tahniah... semoga dipermudahkan segala urusan

Tahniah sis . hepi bufday ❤ semoga d permudahkn semuanya

Alhamdulillah..tc sis smoga sis n kandungan sis sht2 slalu

Tahniah sis..saya pun bru cek arini tp samar2..😭😭

4y ago

Doakn utk sy ye..bulan 4 aritu bru keguguran...arini cek samar2...kalau betul rezeki sy alhmdulillah...tq semua

Aamiin semoga dipermudhkn segala urusan awak

Alhamdulillah tahniah sis...🤩😘😍

Alhamdulillah. Rezeki akak..