Komen & Menang Susu Formula Bubs Organic!

Menang Susu Formula Bubs Organic yang berharga RM138 PERCUMA!🥛 ☝️Jangan lupa untuk sertai di bahagian PERTANDINGAN sebelum mula komen jawapan yang betul di bawah ya👇 ✅ Jangan lupa untuk ikuti langkah-langkah di bawah ya😘 Semoga berjaya semua😍

Komen & Menang Susu Formula Bubs Organic!
4381 Balas

Anak saya berumur 1 tahun 3 bulan. Susu Formula Bubs Organic Grass Fed® terbaik untuk si comel saya kerana ia susu formula organik PERTAMA di Australia yang mana susu dirumus dari lembu yang di beri makan rumput organik selama 365 hari.Oleh itu, susu ini di formulasi dari alam semulajadi, bebas GMO,bebas dari bahan kimia,bahan pengawet dan racun perosak. Susu formula ini mengandungi 16 vitamin dan mineral dengan prebiotik, probiotik serta DHA dan ARA tambahan yang membantu menyokong keperluan pemakanan dan tumbesaran anak dengan nutrien yang lengkap. Susu formula ini juga kaya dengan Asid lemak Omega-3,Vitamin E,Beta-karoten dan Asid linoleat terkonjugasi (CLA). Omega-3 adalah Asid lemak penting untuk kesihatan otak dan mata dan ini sangat penting untuk kesihatan anak. Dengan pensijilan organik maka saya yakin Susu Formula Bubs Organic Grass Fed® adalah yang terbaik untuk perkembangan dan tumbesaran anak saya.Anak saya berumur 1 tahun 3 bulan. Susu Formula Bubs Organic Grass Fed® terbaik untuk si comel saya kerana ia susu formula organik PERTAMA di Australia yang mana susu dirumus dari lembu yang di beri makan rumput organik selama 365 hari.Oleh itu, susu ini di formulasi dari alam semulajadi, bebas GMO,bebas dari bahan kimia,bahan pengawet dan racun perosak. Susu formula ini mengandungi 16 vitamin dan mineral dengan prebiotik, probiotik serta DHA dan ARA tambahan yang membantu menyokong keperluan pemakanan dan tumbesaran anak dengan nutrien yang lengkap. Susu formula ini juga kaya dengan Asid lemak Omega-3,Vitamin E,Beta-karoten dan Asid linoleat terkonjugasi (CLA). Omega-3 adalah Asid lemak penting untuk kesihatan otak dan mata dan ini sangat penting untuk kesihatan anak. Dengan pensijilan organik maka saya yakin Susu Formula Bubs Organic Grass Fed® adalah yang terbaik untuk perkembangan dan tumbesaran anak saya.