Baby girl 7 hari selalu tdo !

Memnag susah nak minum susu ke ? Aysik tidur je .. baby permpuan.. bila tnya org .. org ckp klu baby permpuan memnag kuad tdo .. suro kjut kn dh mcm3 buat tpy tetap kejam mata sedp tido .. takot kuning naik je nii ? apa perlu saya buat ??

2 Balas

Sis pam susu. Pastu suap susu melalui botol. Baby akan automatik hisap susu kalau kita dh sumbat botol ke mulut dia. Saya buat camtu kt anak saya masa awal lahir dulu sbb dia kuat tido. Payah nak direct bf.

4y ago

Baikk trima kasih .. saya cubaa

Letak je nipple sis dkt mulut baby. Picit2 pipi dia bagi bukak mulut. Kalau kena kuning memang lagi sedap tidonya.

4y ago

Pulak baru 7 hari, memang tengah sedap tido 😁