17 weeks

memang trimester ke dua nim asyik kuat kentut jer ? dlu masa mengandung ank 1 tkde pelik mcm ni.. mengandung yg nim asyik kentut jer.. kadang sampai 5 minit skli..kesian husband kadang² suruh dia ttup hidung ?

1 Balas

Hi Puan. Setiap orang mengandung mempunyai perubahan yang berbeza dan setiap anak kandungan kita lain-lain cara badan kita menerimanya. Mungkin puan boleh sentiasa pakai minyak wangi atau letak lilin wangi dalam rumah :)