SAJA NAK TANYA SEBAB SAYA FIRSTIME MOM

Memang start 3trim nie baby suka mengeras eh. kekadang tagh2 tdur terjaga dia mengeras kalau dok usap2 hilang. kekadang tengah relax2 duduk2 ke tengah makan pun sama. Firstime mom ni semua la jadi risau.

1 Balas

biasa makin hujung akn kerap jd Braxton Hicks. kalo sakit tu kerap n skit tu makin lama pergi je cek up

2w ago

yeke sbb sy 35week skrg perut mengeras tapi tak kerap. dia tiba2 je mcm tu. kalau pgi2 nak bangun tido rasa perut berat sbalah. sbb tido mengiring.