sakit ulu hati

memang sakit ulu hati ni akan kerap terjadi ker bile masuk trimester ke 3? xtahan rasenye.. rase xbernafas... kene muntah baru lega.... huhuhu

6 Balas

sy trimester 1 & 3 ni kerap sgt ulu hati kena muntah bru lega.. sengsara ohhh bila baby mengeras tekan pundi kencing aduhaaiii taubat mau preggy 😤😤😤

sy pun selalu kena..tp dr ad bg ubat gastrik..dr kata kalau sakit..makan..sblom pregnant pun mmg sy ad pedih ulu hati..elakkan amik teh,kopi,benda2 masam

Ada yg dri 1st trimester lagi da kena pedih hulu hati.ibu boleh try gaviscon.tp kena minta pendapat doctor dlu ye

BP okay x? Takut simptom pre-eclampsia je.. Pedih ulu hati, loya/muntah, penglihatan kabur, sakit kepala..

Sy pun sama sis...😭 Setiap mlm mmg tganggu tido sbab sakit hulu hati.

Biasa kot baby nk besar dlm perut