Memang Normal Ke??

Memang normal ke awal pregnant prut rasa nyut2 n kadang tegang..?? Setiap hr jugak la brdenyut. Org ckp baby nk mmbesar. Betul ke normal?

5 Balas

Normal sis ,akk Masa mngandungkan anak yg ke 5 . Kulit bwh perut rasa tegang Dan kekdg rasa sakit sgt² .. saya sapu lotion atau krim aloe vera sejuk .. barulah rasa selesa sikit

Normal sis.. Perut akan rasa dicubit2.. Sbb rahim mengembang.. Itu yg doc ckp

Normal je sis.. 😊

Normal

Ye sis. Rahim tengah mengembang nak bagi ruang utk orang baru dalam tu. Memang rasa tak selesa skit.