Bekas suntik

Memang mcm ni ke reaksi dia, so brpa lama baru anak" bunda jdi macm ni, lagi apa bagi kat baby agar tak rasah sakit sangat

Bekas suntik
12 Balas

Kalau BCG tu normal , jgn kacau je atau sapu minyak apa2 jangan , nti dia akan kering sendiri

Normal. Ni masa sebulan lepas jarum bru kluar kan. Jgn pecahkan ya. Lap2 sj guna air suam.

Ank sy mcm ni jugak sis.. Lme² bnde tu akan Pecah n baik sendiri ..normal tu sis

BCG memang mcm tu ,jgn usik atau sapu minyak ke Biar je nnti dia kering sendiri

kalau jdi macam ni jgn sentuh ya sis nt dia baik sendiri jangan risau ya 😊

Bagus tu tanda ubat dicucuk berkesan..biarkan aja tidak sakit tu..

x perlu letak apa2..nanti baik dengan sendiri

normal jgn usik.nanti kering sendiri

Normal ni.. Jgn usik jgn taruh apa2

normal sis.. lama2 nti sembuh..