PENAT SANGAT 1st TRIMESTER

Memang first trimester ni penat sangat ke lemah gila takda selera makan. Takda tenaga. Asik nak rehat baring je. Duduk lama lama pun rasa penat. Memang macam ni ke pengalaman mommies? Cuba share 💙 memang normal kan? Sebab tasha masih awal lagi #1stimemom #firstbaby #pregnancy #advicepls #theasianparentph #bantusharing #sharingiscaring

11 Balas

Betul sis.. MashaAllah mencabar betul.. Semua serba tak kena...Ni pun redha je..Kadang² bila dah mcm ni mood pun swing saja.. Abam zauji paling kesian kena hadap saya kadang² ter-moody bila penat..Alahai berdosanya..

4y ago

Huhu bertabahlaaaaa