Cara bancuh susu s26 gold

Mcmna ye bancuh susu utk NB😞kotak susu dh buang...brpe onz utk baby yg bru 5 hari minum...sy 1st mom sgt tidak pandai bab susu...dh tgok tiktok sume...mohon ada pencerahan yg arif...sbb kuning baby masih tinggi

2 Balas

1scoop 1oz..sy guna s26 juga utk topup in case sy tgh mndi atau bt kje lain..bby 5 hari 2oz dh ckup utk skali mnum..skrg bby sy 26hari..skali mnum 4oz..

Baby 5 hari perut kecik sgt. Not more than 1 oz. 1 scoop for 1oz