bancuh susu s26

Hi boleh saya tahu ada tak mommies dkt sini yg menggunakan susu formual S26 gold SMA Rumusan bayi? saya guna s26 utk anak saya tapi saya confused sbb arahan dkt box s26 suruh bancuh menggunakan air menggelegak atau tak kurang dari 70 darjah celcius.. setahu saya susu harus dibancuh menggunakan air panas+air mineral suam2 baru masukkan susu.. sampai skrg saya bancuh susu menggunakan air panas baru lps masak.. sbb setahu saya air yg terlalu panas boleh merosakkan zat susu.. boleh saya tahu pendapat mommies yg guna susu FM ini juga? saya buntu..#ingintahu #firstbaby

1 Balas

bancuh je sis mcm biasa. xyh ikut kotak sangat. kang melecur mulut anak