STRESS!!! Colic baby @ Sawan Tangis

Mcmna nak main dengan baby kuat nangis..main kejap jer pastu nangis..kalau nak kasi tdur pn nangis..semuanya nangis.. baby baru 2+ months lepas kena injection nangis jer keje..check2 xda pula bengkak atau demam.. maknya pula stress

2 Balas

sy dlu ank prtama pon ad sawan nangis . ni dh 3thn pon cengeng sis . uhuhu . mse dy bby sy bwk dy p jmp seorg ustaz tok tngok sawan nagis dy tu bole d ubati ke dgn kaedah ubatan islam . dy check mmg bby sawan nagis xd ap gnggu dy yg menyebab kn dy asik nagis . dy bg sy sejenis air yg d bce ayt2 . lps tu dy suh sy minum air tu mse nk susu kn ank . lps tu buat mndi air tu . mse nk mndikn bby . Alhamdulillah lps tu nangis dy tu kurg sikit sikit dn dy bnyk brmain je . klau letk kt car seat aja dy dri awl pon dy xd nangis duduk dlm tu .

Kdg² kita perlu org lain juga untuk handle baby sis ... Wah saya pun ikut stres ? perbanyakkan istighfar ye sis...