Reaksi suami anda

Mcmane riaksi suami anda ketika anda sakit? Suami sy cakap sy terlampau melayan alahan dan hanya tidak mempedulikan sy.

36 Balas

dia dok bebel mcm ni, "nak bersalin memang la sakit.." geram saya.mcm nk hambat keluar

suami sy still risau. klu nmpak mkin truk dia trus ajak p klinik atau hspital.

elehh diax rasa . sama la gn laki sy . smpai sy mlss dh nk bg thu dia

makin dilayan alahan tu memang tak jadi apa la .. betul lah kata suami tu

klau sy bgtaw suami sy.. ayat dia 1 je "tido la".. asyik sruh tido je

3y ago

stakat ni suami kalau sy alahan ke apa, dia suruh rehat and tido jelah. xselera mkn, dia belikan apa2 mknan sy nak. tpi yelah lelaki. xsemua akn rasa alahan mcm isteri rasa. ada masa2 tertentu dia kurang faham keadaan kita. mampu sabar jelah.

xyh lyan die blik. bru die tau..

3y ago

sya sokong hahahahah....btl tu