minta tolong bagi pendapat

MCM saya tak pernah mis period .las 25/9 .saya ada tes 28/10.tapi negetif.tapi smpai sekarang period saya tak dtng.yang paling saya risau sagt.kalau saya hamil saya kena jahit dkt pintu rahim Sebb rahim tak kuat .sebbb kalau msuk ni saya dah hamil3 kali dah semua beranak tak cukup bulan.ada kah sapa dlm ni biasa kena jahit dkt pintu rahim masa hamil.apa rasa ye

1 Balas

Rahim xkuat mcm mne puan? Ada simptom mcm mne tu?

5y ago

Ouhh yeke. Sy ni pon bleesing jugak. Dr awal msuk trimester kdua smpai skg nak msuk 18 weeks still bleeding. Byk kali dah pi spital. Doktor kata ada luka sikit kat bawah rahim. Tapi check baby, alhamdulillah okey smuanya. Cuma tula, risau juga.