Mcm ni ke perut kalau dh 6weeks?

Normal ke perut kalau dh 6weeks cmni?

Mcm ni ke perut kalau dh 6weeks?
9 Balas

saya bru msk 6mggu.. sy nk tye mmg air liur kita akn rse byk ke drp biasa?dn spai mggu ke brpe akn jd normal blik ye?xbest asyik pnh je spai naik loya tekak ni...

2d ago

Kn!!!saya skrg dh msuk 7weeks klau perut kosong…msti rasa loya🥴

saya bawah dada selalu rasa bloated n tegang kdg nk bernafas pun rasa semput.. bahagian bawah perut lembik2 je. hmm long way to go.. baru 7w

Saya pon mcm ni..kwn ckp kena jaga makan sbb mana ada baby lagi batu kantung so bukan baby yg lapar tapi kita sentiasa lapar😅

Kalau ikutkan 1st trimester memang tak nampak lagi. Lebih kepada bloated je. Unless yang sekarang bukan 1st pregnancy

Samaa sis. Tgh 6w tapi perut dah naik sbb bloated. Nafsu makan mencanakk

saya mcm nii and byk sedawa. ni sbb bloated ni. kne makan sikit² huhu

Atas orang jugak… Selalunya 4bulan ke atas baru betul2 nampak…

Saya pun mcm ni , maybe sebb bloated

3d ago

So far takde apaa pun. Smpai sekarang pun kejap bloated kejap okay. Pegi scan semua normal takde yang merisaukan. Enjoy je la the process hahah 🤣🤣

Depends.