Bacaan BSP

Mcm ne nk tau bacaan bsp ok ke x.klu bacaan lepas breakfast (12noon). tgk kt buku pink kne < 6.7 after 2 hour mkn.klu dpt 6.4 kira xok ke.sb nurse tulis guna pen merah.ada kwn dpt bacaan 6.5 tp nurse dia tulis pen hitam je.setiap KK rate bacaan lain² ke?

Bacaan BSP
1 Balas

pre lunch tu amek pkul bpe? ckup x 2hours. selalu kalau x ckup 2 hours nurse x pakai pen merah. sbb tgok last mkn 1030. kalau amek pkul 12, mkna nya bru 1jam setgh. x ckup 2 jam lagi. yg ni pon kne bgitau dgn nurse, ckup 2jam ke x. btw, milo tu wlaupun kosong ,dlm die mmg dh ade gula. roti tgok pulak mkn dgn ape. kalau dgn jem mmg ade gula dlm tu.

2y ago

next time breakfast jgn lewat. kalau bsp morning pkul 8, plg lewat 930 kena siap breakfast dh. kalau 1030 pkul 12 amek, mmg akn jadi tinggi. sbb x ckup 2hours. tpi selalu nurse akn tulis x ckup 2hours. bacaan tu normal je utk bwh 2hours actually. xde mslh pon. nnti kalau review doctor, doctor x bising pon.