Kurang air

Mcm mn....nk tmbhkan air dlm kndungan...mkn biah apa

Kurang air
33 Balas

Saya salah sorang ketuban kurang saya dapat tahu masa 38 weeks sebab pakar yg check ketuban . Then i kene paksa beranak on 38 weeks tu juga . Secara normal alhamdulillah baby sihat dan cantik baby girl🥰

4y ago

best.....nya

sy seorg yang byk kali pecah air mertuban tpi still air byk baby first time tu sy ..sy amalkn minum susu huhu dan byk mkn gula² tpi kne aktiflh haha tu je cara saya

saya pernah kurang air ketuban. lpas tu husband bli air kelapa byk2 suruh minum tiap2 hari. alhamdulillah bila buat checkup lagi air ketuban normal balik

banyak sebenarnya sis kalau baca ... buat tembikai tembikai susu ... kobis bunga brokoli strawberi bayam ... salad timun tomato ...

makan buah tembikai dan brokoli celur...insyaallah air ketuban bertambah...jangan lupa air masak jugak

Ramai yg cakap minum air kelapa dan makan tembikai boleh bantu tambah air ketuban.

minum air kelapa dan minum air masak banyak²

makan buat tembikai and minum air kelapa, insyaallah membantu :)

saya dulu kuat mkn buah tembikai dan jambu batu

maaf nak tanya.. apa risiko ye kalau air dlm kandungan x ckup..

4y ago

baby akan cacat jka mlhirkan