makanan baby 6 bulan

mcm mne ye nak bgi pengasuh makanan bby yg difrozen kan? means nasi tu kene blend siap2 ke?

1 Balas

sy tak pernah bg mknan frozen pd pengasuh. sy sndri yg sediakan tiap2 pagi. buat stock beras blend halus then letak dlm kiub2 kecil beku kan. pagi just keluarkan brp kiub nk pkai, masak ats api, kejap je dh siap.

5mo ago

boleh tahan berapa jam ye ? sbb sye tak tahu pengasuh bg makan pukul berapa . selalu sye bg serbuk beras + sayur frozen. sampai umah ngasuh, sayur tu da cair separuh .