Positif covid 19

Mcm mne perasaan seorang ibu hamil 34 week tp disahkan positif covid.adakah runsing memikirkan ank2 y lain menunggu result atau tak memikirkan apa2 masalah y berkaitan ni..dan bagaimana cara untuk menjaga kesihatan dlm keadaan covid positif. Ubat or suppliment apa ptt amalkan#ingintahu

2 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ini sbb tiada pnglmn mengalami di jngkiti covid.. apa yg sy tahu tuk build our antibodi sblm ambil vaksin n tuk mncegah dr senang dpt demam n etc...kena mkn supplement mcm vitamin c yg ada D3 also kalsium yg ada D3.. n makan omega 3 tuk kesihatan lung...mg dpmudahkan segalanya..aamiin

kesian sis ...Sye pon kena covid tpi baru 10 week...mungkin sis kena pergi cac kuarantin dekat hospital lebih bagus....