Tombong

Mcm mne nk thu peranakan jatuh? Sebab sy cek tgk kat bwah mcm ad sesuatu kat lubang faraj.. Sy xpsti tu tombong ke @ normal mcm tu.. Bila sy tekan2 dia rase keras.. Tlg jwb mommy..

2 Balas

ada rs xselesa x ms brjln n rs mcm nk trkeluar?? dlu pnh bc ttg ini d google.. jika ada rs mcm tu better g dptkn rwtn segera.. ada 2 cara satu prubatan moden or tradisional jmpe yg pakar tuk naikkn smula

Better jumpa doktor pakar sakit puan sis. Maaf, saya pun tak pasti.