Hb down

Mcm mne nk naikkn hb sy dh 36w1d, rsau tkt jdy ap2

7 Balas

Sy hb slalu 9.pagi2 mkn iberet dgn air jus jambu batu. Bosan2 mkn bilis goreng, buah oren n buah epal hijau. Alhamdulillah hb naik 12

Cuba amalkan jus mamariam, sy minum jus tu Alhamdulillah hb naik. Klw boleh jgn minum minuman bercafen.

Delima , jambu batu dalam pink , kurma , no need organ dalaman haiwan.. tak elok untuk kesihatan..

Sy makan pati delima..kdg buat air..dr awl hamil smpai brsalin xpnh hb bawah 11

banyakkan mkan sayur bayam merah, hati ayam , jambu batu ..

consume mnyk kelapa dara ibu(mkdi) 👍🏻

Vic zincofer + zinc