Period Hilang

Mcm mne nk kembali kn period?? .. Lepas bersalin taun lepas smpai skunk x period lgi.. Org kate sbb depo.. Tp dh stop depo.. Still x period.. N mcm mne klau nk prggey lgi??.. Mean if dh preggy lgi.. Nk kire ikut ap ye??.. Tq mummy2 semua

2 Balas

better puan pergi klinik pakar wanita try consult dgn doc pakar.. mcm sy dlu..doc pnh pesan..jika sy plih utk merancng hamil selepas guna prancng kluarga mcm depo or pil...jika tidak dtg period doc suruh pergi klinik jmpe doc..ms tu sy pergi klnik pakar wanita chck jahitan czer..tp ms.tu sy pergi klnik swsta...kalau gomen kena tggu appointment lmbt skit... mg dpmudahkan segalanya..aamiin

sy psng implanon.terus x period...