Baby nak mkn😅

Mcm mne nk handle baby yg ada interest dgn mknn. Bila tgk org mkn, dia yg mengunyah lebih2. Kita yg kesian tgk. Utk setakat ni cuma alih perhatian baby pada mnde lain, tak kasi mkn lgi sbb bru 4mnth18dys. #1stbaby

3 Balas

normal sis, dia bukan nak makan, tapi sebenarnya dia tgh BELAJAR dan MENIRU perbuatan kita, dia rasa menarik sgt bila kita msukkan benda dlm mlut, lepas tu mlut brgerak2.. jgn rasa brsalah dgn anak, makan jek depan dia..🤣🤣🤣

try bg dia mainan teethers utk gigit bg alihkn perhatian dia..tp tula .bby ni dia mmg suke tgk org mkn...😂xleh nk elak kekdg tu

ank sy pun..ksian tgok...