Contraction 36w3d

Mcm mna rasa sakit contraction ye. Orang kata mcm senggugut, tapi masalahnya sebelum pregnant, sy mmg xrasa senggugut. Sekarang ni sy asyik rasa nak membuang je. Tapi xmembuang pun. Tapi xla kerap mcm 5min sekali. Selalu nya sehari tu dlm 3 4 kali. Tu contraction/braxton hicks ke #bantusharing 😅

1 Balas

Tu braxton hicks. Contraction ni awk akan rasa perut mengeras + sakit melampau. Setiap kali mengeras, setiap kali tu la sakit. Pinggang pulak dkt bahagian tulang punggung tu rasa mcm kena pijak.