Nak banyakkan air ketuban??

Mcm mna nk bnykkan air ketuban eh? Harini scan dgn doktor turun 10.scan masa kat hospital haritu 12.. doktor kata normal ja 10😅 tnya kat sini senang ramai kwn² dh beranak dlu.bila tnya doktor dia kata tkdk cara untuk bnykkan dia memang akan berkurang

2 Balas

Knp nk bykkn pula bila dktr kata dh normal? Bila terlebih banyak akn ada mslh pd kndungan actually. So bila dktr kata normal, just let it be.

2y ago

Tak ada apa2 pun, jgn risau. Masa sy 34w dktr detect ketuban kurang, siap tanya ada leaking ke. Tp sy takde rasa apa2 pun. Then repeat scan 36w ketuban normal. Smpai serah diri ketuban still ok. Alhamdulillah bby lahir pun ok.

jgn risau kalau doktor kata normal..