Air ketuban kurang

Hi mommies,, saya skrg 33weeks 1st time mommy, lps scan doktor bgtau air ketuban sikit & hampir borderline,, ada cara or tips tak utk bnykkan air ketuban.. saya dah risau sbb perut kecik takut baby tak membesar

6 Balas

sy pernah alami semasa Prgnent Baby First , air ketuban kurang Doc sendiri tak tahu punca darimana Dan pembukaan Cm pn masatu ada . doc paksa bersalin masok Ubat 2x. boleh Try Makan tembikai untuk Ikhtiar menambahkan Air ketuban / kunyah Ais batu bersama air

2w ago

Oww ok baik sis, tq.. saya cuba ikhtiar

saya pernah mengalami hal ni doc kata mungkin ada leaking air ketuban tanpa kita sedar ataupun kita punya badan kering kurang air klau mcm ni terus ke pac sebb risk baby lemas dan meninggal dlm perut.. saya hanya share pengalaman saya..

2w ago

Oke baik sis, tq

mkn buah tembikai, bykkn minum air masak. perut kecik xkisah, yg penting saiz bby on track.

2w ago

Terima kasihh,, nnti saya cuba

sya pun sama air ketuban kurang 7.5 je dr 6.5 doc ada ckp sruh minum air kelapa..#ivf pregnancy 36w

2w ago

Baik sis,, saya cuba ikhtiar minum air kelapa juga, tq

aritu misi ada ckp Klau kita mkn mknan manis boleh juga untuk tambah air ketuban

2w ago

Ow ykee,, okk baik tq sis

biasa dgr org kata mkn buah tembikai..

2w ago

Baik sis, saya cuba ikhtiar,, tq