Susahhhhhh

Mcm mna nk ambik sample kptihn sbb hritu dh inform doc nurse dorg bgi ubt insert tp still rsau even kuningnye xde lgi,mmg rmai yg ckp dorg x ambi ksah sgt,ssh lh cmni. .hrmm help me,,dh nk dkt due dh sye nihhhhh.... doakn sya n bby x ape2 (if x smpat ambil smpel n thu result) bleh detect gbs ke lps bslin even kite tk ambil sampel awl?? ade ubat ke hrmmm rsau gaklaaaaa.... .. .

6 Balas

Doktor dah ambil sample ke belum? Xpe, tnggu je result. Sementara tu guna ubat yg insert kat vagina tu. Minta je kat kk. InsyaAllah kalau sikit2 tu tiada apa. atleast kte berusaha.

5y ago

Dh tdi sis.. bru jak