sy dh hmpir 11 bulan kawen.. tpi msih belum dikurniakan anak... mintak jasa baik mummies doakan yg terbaik utk sy... sbb rmai sngat yg tnya bila sya nak berbadan dua 😊😊

Mcm mna nak thu masa subur kita ya?

2 Balas

Aminn..moga dipermudahkan rzki sis utk dpt beby yaa.. enjoy dlu honeymoon 😍 klu nak tau wktu subur boleh download pape apps utk period bagai tuh, nnti dia tnjuk wktu subur lepas period,biasanya smggu lepas period.. 😊

InsyaAllah Ada rezeki..sabar ye...saya 2 tahun setengah menunggu, alhamdulillah baby dah 2 bulan lebih,masa pregnant dia pun tak sangka surprise sangat..mulut orang tak boleh nak Buat apa.. apa2 pun doa Yang baik2 ye