Hi mommy nk tnya

Mcm mna ya nk elakkan pedih hulu hati? Sya bf bby, try puasa hri ni tpi dpt brthan smpai pkl 11 je..sbb tk thn sngt pedih hulu hati.. Mna tau ada ibu² yg blh share mknnan yg ptut sya elakkan time sahur...sya mmng x mkn pedas sbb bby cirit klau sya mkn

2 Balas

sy ada gastric ngn ulser perut..tp alhamdulillah blh berpuasa n ok xde prob bile sy start sblm tido mkn kurma.. mnum oat..kejut kul 2 tu sy mkn kurma..kul 4.30 sy mkn oat n sikit nasi n air rendaman 7 biji kurma

Try minum air kurma.. air biasa + kurma .. insyaallah blh bertahan.. saya dpt bertahan smpai berbuka amalkan minum air kurma