tukar klinik kkia

Mcm MNA erk lau nak tukar check up Dari kkia KL Ke kkia Sabah.. Bab sye rancang nk bersalin Kat kampung je..

2 Balas

Sis kna maklum awal kat nurse kkia tu. Besanya dorg akan tulis dkt buku klinik sis nk bersalin kat kkia sabah. Papun sis kna maklum awal la sblm kandungan sis lebih dr 7bulan. Sy pn mcm tu.

bgthu kat misi yg kkia kl tu yg nk posting kt kkia sabah..Nty dia akan explain cmna2...Dan nty dh smpai ke kkia sbh sis g sna dan bgthu n booking tmujanji tarikh utk checkup