Ingin bertukar lokasi check-up ibu mengandung

Assalamualaikum n morning semua, ada sesiapa yg boleh share cara utk tukar lokasi check-up di KKIA? Dari KKIA Rawang bertukar ke KKIA di sekitar Kuala Lumpur, sy bekerja di Intermark (KL), sy dh hubungi cawangan KKIA terdekat, tapi lokasi KKIA sy xjelas dikawasan mana dan nama KKIA apa. Bila call KKIA titiwangsa, mereka pn mcm xpasti. Ada sp2 boleh Bantu sy? Tkasih

2 Balas

Mcm saya haritu saya bgtau dulu nurse kat kk yang saya akan berpindah. Nurse okay je dia akan cakap nanti dah pindah bgtau dia, dia akan remark dalam rekod diorg. Pastu kat tempat baru just cakap baru pindah n nak tukar checkup situ. Semoga dipermudahkan 😊

3y ago

nurse ad ckp x limit kndungn utk tukar Kkia? sbb sy dh 37mggu...sbelum ni mmg ckp nk brsalin kt selangor ja, sbb pkp xlepas nk balik kg...tp last minit, husband kna tukar tmpt kja, jd trpksa balik kg jgk...

Bole je sis.. Dlu sy tukar dr kk Kuang ke kk Putrajaya sbb keje sana.. So trus g kk yg kita nk check tu ckp nk check situ sbb dkt dgn tmpt keje