Cara hilangkan ruam bby

Mcm mn ye nk hilangkn ruam bby dn kembalikn kulit bby yg normal sbb skrng kulitnya rasa kasar sbb naik ruam

Cara hilangkan ruam bby
20 Balas

Mcm anak sy sesuai pakai bepanthen cream.. sebenarnya ruam ni akan hilang sndri cuma take times.. kita plk kesian tgk dia takut rimas / gatai.. tingkatkan kebersihan pd persekitaran bayi.. elak kena kotoran susu, air liur bayi, tempat tdo kena bersih, kalau musim panas kena rajin lap2 peluh baby takut ruam naik sbb cuaca panas jgk