alahan ketika mengandung

mcm mn ya nk hilangkn alahan mngndung ya ? x boleh mkn x boleh bau bwg . kesian husband nk mkn air tgn kite xdpt , bg pencerahan please #firstmom #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

45 Balas

alahan tu akan hilang sndri sis.normal bg seorang wanita hamil mngalami alahan ni.saya pun masuk trimester kedua baru ada selera nk mkn nasi.daging ayam smpai 5 bulan saya tak mkn sis,cium bau pun tak boleh.now dh 27weeks ni apa pun semua nk mkn😁.suami sis pun kena faham juga..kita bukn nk mengada atau sja2 nk buat2 alahan ni..