Pergerakan bayi

Mcm mn rasa pergerakan baby yg ptama? Adakah bby bergerak scara halus? Sbb bbrapa hari ni sya perasan mcm bby bergerak tpi belum mnendang ? Bila pegang perut tak juga bergerak . Bila dri ni tgh dduk2 diam , bru ada rsa mcm ssuatu bgerak . Adakah normal? Sbb ni bby yg ptama? Skrg mgandung 17 mnggu 6 hari

1 Balas

Normal, saya 18 minggu dah start rasa baby kick. Tak lama dah tu nanti boleh rasa baby gerak betul betul. 😊

4y ago

Sama sama.