Sentiasa mengantuk ketika trimester 3

Mcm mn nk hilangkan mengantuk ketika trimester ke3 ni ya sb sy brkrja rse ngntuk sgt. Tk buat apa pun mengantuk sgt. Mcm mn nk kekal aktif ya mcm ibu2 lain. Ade mkn vitamin ke or mkn apa2 bg tenaga?

2 Balas

Sye pagi bangun paling lama bertahan 5jam 🤣 selebihnya tidur bangun hanya untuk pergi tandas / makan / solat / berbual dengan suami sebelum pergi kerja ...

Mmg normal sis even kita cukup tido pun. Sbb kita kongsi apa2 semua dgn baby, mmg badan akan jadi lesu je 😁