Cara aktifkan baby

Mcm mana yer cara nak bagi baby aktif dalam perut? kadang-kadang risau plak sebab x dpt rasa dia bergerak ??. #19w #1stbaby

1 Balas

Baby pun ada masa nak tidur... X silap sekali tidur dlm 2jam... Nak kejut baby tekan2 lembut perut tu, buka sound kuat sikit(bby klu suasana bising mmg x selesa),makan chocolate..

4y ago

Nnt tgu atas 5bln bby dah kuat tendang2 . Ah time ni mmg rasa x selesa. Lg klu tetiba2 baby tendang 😂😂😂