Maaf betanya

Mcm mana nk buat utk bg suami tak pancut awl. Lepas bersalin ni suami mudah utk pancut awl. Ada tak cara

3 Balas

suami kena puaskan awk dulu lah kalau mcmtu. bila awk dah puas, suami pancut bila2 pun takpe. dia selalu taknak suami pancut awal ni sbb belum apa2 lg dah setel. so awk kena bgthu suami apa kena buat dulu supaya nanti dah hujung2 tu tinggal suami pancut je.

1y ago

itulah maksud sy. kena puaskan awk dulu. mcm2 cara ada. kena explore sama2. panjangkan foreplay ke mcm mana. dah nak hujung baru masukkan penis dia dlm vagina awk & pancut.

Betull suami kene belajar mcm mana nk puaskan awak dulu. Google je mcm2 cara ada huhuhu.

kene puaskan sis dlu..