baby kick or angin je?

mcm mana nk beza baby gerak atau angin je ? tak reti nk rasa.. selalu rasa mcm bubble dlm perut slow2 tp x kerap lah.. cuma takot tu angin sbb badan bnyk angin.. mcm mana rasa baby gerak? beza tak dgn rasa angin dlm perut cam nk kentut tu? hehehe

1 Balas

Mcm sye awal² mse 19w rse mcm baby sedu je. Denyut² satu tempat tapi kerap. Lama² bole rse baby gerak slow je. Dia mcm angin gak la 😂 tpi lama² nnt boleh beza rasa dia hihi