Period lama lepas depo

Mcm mana nak stopkan darah period ya dah 23 hari.. makan ubat dr bagi pun tak stop jugak.. baru lepas cucuk depo first masa bulan 4 hritu. Ni period non stop. Helppp 😭

3 Balas

Sis mcm mana period sis skrng? Sy cucuk depo jgk tgh period dah sebulan lebih. Mkn ubt stop darah dri kk pun tak jadi jgk. Sy dah buntu nk buat apa

mcm mna sis skrg ? dh stop ke ? sy pun dh nk msuk 3bln nonstop . mkn ubat kk pun tk jdi apa . buntu dh nk buat apaa 🥲

8mo ago

cuba tukar ambek pil . sy tukar ambek pil , dh berkurang kdgtu tkda pun darah kluar

cuba bgtau misi kk , sbb kawan saya mcm awak juga, last diorg suggest makan pil pula.