Chromosome detail scan

mcm mana nak cakap kita nak check chromosome detail scan ye? bila cakap nak check then klinik reject sebab kata kalau nak scan dorang terima dari 20weeks ke atas je. saya baru 18 weeks. ada siap2 pernah check chromosome ke?

1 Balas

dia bukan reject, maksudnya datang la semula masa 20 minggu tu.. ada certain test mmg kena ikut minggu2 tu baru boleh buat.. contoh macam awak nak details scan, pun sama jugak kalau tak cukup atau terlebih minggu, tak boleh buat..