1st trimester

Hi..mau Tanya 1st trimester kmu mkn supplement pa ya? So far sy cuma consume blackmores pregnancy & breastfeeding saja..Selain ada pa2 yg ble tmbh? So far rasa mual n mcm bloated gastric saja.. kandungan skrg 5 weeks 7 days.. pa yg ble & x ble mkn ya?

1 Balas

Sye mkn ubt dri klinik je bg..Xade tmbh ubt ape2...So far ok kndungan..Yg ptg kena mkn mknan yg berkhasiat kt bby...sperti kurma mnum susu dan mkn sayur2an n buah2an