Perlu kh mnum ni ubat sbb tdi jumpa doktor dia bilang darah sy kurang

Mau kongsi crita tdi pagi sy pergi jumpa.doktor mau buat buka buku mengandung tpi time2 covid bgini susah mau temu janji lg lepas tu sy sda jmpa doktor tpi doktor ckp buku mngandung nnti buat pada hari 3.5.2021 dia suruh dtg blik mau ambil darah sma scan baby tpi tdi doktor suruh ambil ubat dia bilang darah sy kurang perlu kh mnum harap ada mau jwb tq😊

Perlu kh mnum ni ubat sbb tdi jumpa doktor dia bilang darah sy kurang
1 Balas

kalau dah doc bagi n doc tuu tau keadaan awak pregnant..Bolee aje ambik ubat tuu 😊