Maternity Pad Dan DISPOSALE BREAST PAD

Maternity pad nak bawak berapa dan breast pad kene bawak tak.. Time nak bersalin nanti.. Then kalau nak ke labour rooom mandian bby kite sediakan.. Atau nurse dah sedia ada.. Mohon pencerahan.. Baby first

1 Balas

Bawa je satu pack tue, kadang2 kita tak tahu banyak mana darah keluar. Breast pad bawa jgak standby bila nak kuar dr hospital. Lepas kita bersalin nurse akan mandikan baby, cuma siapkan sepasang baju baby, pampers, sarung tgn n kaki dia n barut plus napkin for bedung.