36week nafsu makan makin melonjak

masuk week ni nasfu makan makin besar, dah makan nasi lepas tu teringin nak mengunyah makanan lain, lepas tu lapar nasi lagi, lepas makan nasi nak menguyah lagi benda lain, minum pun teringin yang manis2 ... masa scan 34week berat baby 2.2kg..takut pula baby makin cepat membesar sebab mommy nya makin bernafsu makan...

3 Balas

Sama la, risau pun ada😂 sekarang dah 35w, minggu depan 36w checkup sekali penentu bersalin awal atau pun ikut due... Dok ckp la,.. Actually Sy xde mslh apa, tapi rsau hb low time tu.. Then dok rsau baby besar..

same sis.. slalu nasi separuh je, skrg da bole mkn sepinggan dgn air pon habis mnum.. sblm ni mkn byk nk muntah blk.. sy 34w baby da 2.6kg.. 🤐

1y ago

baby saya 3.0 je 😄

sma lh sis .. tp Alhamdulillah msa scan berat bby 2.6kg..air ketuban ok .. smua ok .. berat bdan ni yg naik hahahah

2y ago

Amin2 ..