Bedak agnesia

Masuk trimester 3 ni makin menjadi gatal badan… boleh tak pakai bedak agnesia? #pleasehelp #firstbaby #seriusnanya #bantusharing

6 Balas

better pakai calamine lotion atau alano lotion amway puan. saya last pregnancy, naik gatal2, doktor bagi calamine lotion, maksudnya mmg safe for pregnancy. boleh jadi gatal2 tu sebab kulit pecah. sapu allano lotion orang kata boleh prevent stretch marks tapi saya tak pernah cuba lah 😅