Demam dan sakit sakit belakang ketika hamil .

masuk hari nih dha hari ketiga sy demam dan sakit sakit belakang . bila check suhu , suhu sy normal tp semua y pegang badan sy cakap badan sy panas . soalannya , kalo ibu demam , anak dlm kandungan akan efffect ap ap tak ? sy risau bila baca kt google anak dlm kandungan tak buleh tahan dengan suhu panas ibu . betul ke ?

1 Balas

Ya, akan effect jika tak dapat rawatan yang betul dan segera. Better cepat2 ke klinik atau hospital ye. Beri tahu doktor yang puan mengandung. Nnti doktor bagi ubat yg sesuai untuk ibu mengandung. #TAPsupermoms #TAPactiveusers