Bayi 3bulan Seminggu X Buang Air Besar

Masuk hari ni dah seminggu baby xberak.., normal ke..? Masih fully BF....ada tip spya bby berak hari.. ?

2 Balas

Normal bg fully bf nie sis..Kalau yg Susu fm bru kena stiap hri Kena berak..Mmng bf smngu skli berak..jgn isau..pntau anak aktif dan sht in sha Allah ok..

Sb susu ibu nie ade mnjdi dging2 bg kt anak sbrnya..Tu ade yg xmmbuang..Mcm nk bina pmbesaran kt anak..

5y ago

yup misi pon bgthu mcm tu..So jgn risau bf nie smngu bru berak..Tpi kalau xkncing tu kne risau sb kne kerap mncing shri bnyk kli jga..Huhuhh