keputihan

masuk 38 minggu ni..keputihan sikit je warna jernih biasa...doakan saya dipermudahkan bersalin nanti tau..at bawah da ngilu2 ...bby aktif...cepat haus kerap g tnds kencing2..

12 Balas

samalah saya 38w2d rasa ngilu,baby selalu mengeras,jalan pun agak payah sedikit..semoga kita dipermudahkan urusan,amin

3y ago

A'aa jalan rasa MCM guris pisau at bawah Ken..hihikk x sabarnyaaa

same la..sye dh 38w3d😊jln dh bukak 2cm tpi dh nk seminggu bukaan x bertambah lgi😔

3y ago

Insyaallah dipermudahkan bersalin t sama2 k

its ok mommy .. x lama dah tu nak jumpe little angel . keep strong n banyakkan doa k ?

3y ago

Hahaha bjlan da jln itik da...bby aktif LG ni dlm perut

sama la saya 38w5d rasa ngilu sgt. smoga kita dpermudahkan urusan ya 🙂

segalanya akan berjln dgn lncar.. amin..

3y ago

Insyaallah x sabar tggu bby keluar 😊

semoge dprmudahkan urusan aamiin

Insyaallah .Arni x selesa jgk...

aminn smoga d permudahkn

Terima kasih

Aamiin...