Tak selera makan

Masuk 31 weeks lansung takde selera makan..just makan buah n susu tp still akan lapar lagi..sampai tak tau nak makan apa dah..boleh tak tolong suggest makanan yg boleh buat kenyang selain nasi..

3 Balas

Sy pun, dah masuk 3rd trim ni, selera kurang plak..nasi pun separuh setakat nak makan dgn lauk je..tu pun sikit lauknye, buat syarat. Sy lalu makan susu dgn cereal, bun sikit, buah2..perut dah cepat penuh kot

sama lah kita puan huhuu , saya pun kurang selera dah .. tapi saya gigihkan juga makan separuh nasi sebab fikirkan baby dalam perut ..

mashed potato. bihun. kuew tiaw. bubur.